Az Ön bevásárlókosara üres.

TAO Forró italok

TAO Forró italok

Baldini TAOTASSE BIO Forró Italok Demeter minősítéssel. Átmelegítő jótétemény a test, lélek és szellem számára. Elkészítés: 3 - 6 csepp Baldini bio-aromát keverjünk el egy teáskanál mézben vagy szörpben, majd öntsük fel forró vízzel vagy teával.

2 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Baldini TAOTASSE Gyömbér - Citrom Forró ital

  Baldini TAOTASSE Gyömbér - Citrom Forró ital 10 ml

  A gyömbér energiája és ereje a friss és élénkítő citrommal átmelegít belülről. 100 %-os természetes aroma ellenőrzött biotermesztésből bio-alkoholban citrommal és egy leheletnyi enyhe gyömbérrel. Részletek...
 2. Baldini TAOTASSE Levendula Forró ital

  Baldini TAOTASSE Levendula Forró ital

  A levendula már mindig is harmonizáló és nyugtató hatásáról volt ismert. Hagyja maga mögött a hétköznapok stresszét és élvezzen egy csésze forró levendulás italt!

  A virágzó levendulamezők illata körülveszi majd és gyengéden belülről felmelegíti. A levendulás tea, ital nagyon jót tesz és ellazít elalvás előtt. 100 %-os természetes demeter-levendula aroma, demeter-alkoholban.

  Elkészítés: 3-6 csepp Baldini bio-aromát keverjünk el egy teáskanál mézben és öntsük fel forró vízzel vagy teával. A Baldini bio-aromák kiválóan alkalmasak dresszingek, sütemények és egyéb édességek ízesítéséhez! Használat előtt felrázandó!

  Részletek...
  1 980 Ft

  Nincs készleten

2 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács