Az Ön bevásárlókosara üres.

Megfázásra termékek

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. TAOASIS Masszázsolaj Megfázásra BIO 50 ml

  TAOASIS Masszázsolaj Megfázásra BIO 50 ml

  Jótékony hatású masszázsolaj eukaliptusszal, kakukkfűvel és mentával. Részletek...
 2. TAOASIS Légtérillatosító Spray Megfázásra 50 ml

  TAOASIS Légtérillatosító Spray Megfázásra 50 ml

  Praktikus légtérillatosító spray a megfázásos időszakra az eredeti "Megfázásra" illatkeverékkel. Csak tiszta levegővel működik, hajtógáz nélkül. Ideális utazásra! Részletek...
 3. TAOASIS Illatosító szett megfázásra enyhe

  TAOASIS Illatosító szett megfázásra enyhe

  A csomag tartalma egy mini illatkő fémdobozkában és 5 ml 100 % természetes Megfázásra enyhe illatkeverék - az eredeti keverék enyhébb változata gyermekek és érzékeny emberek számára kakukkfűvel és Eukalyptus radiataval. Részletek...
 4. TAOASIS Megfázás roll-on 10 ml

  TAOASIS Megfázás roll-on 10 ml

  Eukalyptus radiataval és gyermekek, érzékeny felnőttek által is jól tolerálható gyengédebb kakukkfűvel készült illatkompozíciót tartalmazó Roll-On. Kenjük az illatkeveréket a csuklókra, nyakra vagy a halántékra és máris kibontakozik a jótékony illataura.

  Az orrod bedugult, a fejed fáj, a hörgőid irritáltak: amikor beköszönt a megfázásos időszak a természetes jótékony illatok csodát tehetnek. Illóolajok gyógyfüvekbőlés gyógynövényekből felfrissítik és megnyugtatják náthás orrot, gyengéden körbevesznek jótékony illatukkal.

  A TAOASIS eredeti Megfázás® illatkeveréke 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokkal, mint a kakukkfű, az eukaliptusz, a borsmenta és a teafa egyesíti magában a növények legértékesebb tulajdonságait és egy gyengéd, friss illattal száll szembe a hűvös, nedves időjárással. Az illatkeverék a jól bevált eredeti összetételben vagy gyengéd változatban gyerekek és érzékeny felnőttek számára is elérhető. Már néhány csepp elegendő, hogy kifejtse élénkítő, erősítő, ugyanakkor enyhítő hatását. Gyors frissesség az egész szobában vagy bármilyen térben a praktikusan használható a TAOASIS Megfázás® légtérillatosító spray segítségével, mely tiszta levegővel működik, hajtógáz nélkül.

  A bőr közvetlen ápolásához a gyengéd Megfázás® masszázsolajat ajánljuk, amely 100 %-ig természetes, tiszta illóolajok keveréke BIO-jojóbaolajban, mellyel a hátat és a mellkast masszírozhatjuk be, de akár a lábakat is. És végül még egy kiváló állandó útitárs és gyors segítség a megfázásos időszakban a Megfázás® Roll-On enyhe Eukalyptus radiataval.

  Részletek...
 5. TAOASIS Illatkeverék Megfázásra 10 ml

  TAOASIS Illatkeverék Megfázásra 10 ml

  A 100%-ig természetes eredetű illatkompozíció eukaliptusszal, borsmentával, teafával és kakukkfűvel. Tökéletesen bevált illatkeverék megfázásos időszakokban!

  Az orrod bedugult, a fejed fáj, a hörgőid irritáltak: amikor beköszönt a megfázásos időszak a természetes jótékony illatok csodát tehetnek. Illóolajok gyógyfüvekbőlés gyógynövényekből felfrissítik és megnyugtatják náthás orrot, gyengéden körbevesznek jótékony illatukkal.

  A TAOASIS eredeti Megfázás® illatkeveréke 100%-os tisztaságú, természetes illóolajokkal, mint a kakukkfű, az eukaliptusz, a borsmenta és a teafa egyesíti magában a növények legértékesebb tulajdonságait és egy gyengéd, friss illattal száll szembe a hűvös, nedves időjárással. Az illatkeverék a jól bevált eredeti összetételben vagy gyengéd változatban gyerekek és érzékeny felnőttek számára is elérhető.

  Részletek...

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács