Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

Illatosító készülékek

Illatosító készülékek

Élvezze a légtérillatosítás nyugtató és egyidejűleg élénkítő erejét! Légtereink megfelelő páratartalma nemcsak egészségünkre és közérzetünkre van hatással, de hangulatunkra is. Legyen szó akár alvásról, akár munkáról, kreatív tevékenységről vagy mozgásról. A megfelelő páratartalom és az alkalomhoz illő, kellemes illat bármilyen teret kedvenc tartózkodási helyünkké varázsol. A bevált TaoWell ultrahangos párásító-, és illatosító készülékek pillanatok alatt gondoskodnak a megfelelő klímáról. Játékos egyszerűséggel, gyorsan és halkan porlasztják a víz és illóolajok keverékét és kíméletes módon, hő nélkül, finom mikroszemcsékként juttatják a levegőbe, így az illóolajok megőrzik eredeti tulajdonságaikat és hatékonyan fejtik ki jótékony hatásukat. A visszafogott megjelenés, és igény szerint beállítható világítás teszi teljessé a tér hangulatát. A különböző méretben és dizájnnal elérhető készülékek között mindenki megtalálja az ízlésének és helyiségei adottságának megfelelőt. A mini diffúzortól egészen az új, extra nagy, 1,8 literes tartállyal rendelkező párásítóig. A TaoWell ultrahangos illatosító készülékek kényelmi funkcióikkal minden igényt kielégítenek: sleep-timer-t, többfokozatú párologtatási intenzitást, automatikus színváltást nyújtva.

4 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. TAOSTONE Elektromos Illatkő

  TAOSTONE Elektromos Illatkő

  A TAOSTONE elektromos illatkő egyesíti az illatkő és az aromalámpa előnyeit egy készülékben. A TAOSTONE használható vízzel vagy csak illóolajjal is. Optimális működési hőmérséklete lehetővé teszi, hogy bármilyen illóolajat vagy illatkompozíciót a leghatékonyabban párologtassunk a szobánk légterébe. Használata nagyon praktikus és egyszerű, ahogy a tisztítása is.

  Részletek...
  11 250 Ft

  Nincs készleten

 2. AROMASTREAM MINI Párologtató Készülék + 10 ml Wellness illatkeverék

  AROMASTREAM MINI Párologtató Készülék + 10 ml Wellness illatkeverék

  Élvezze a légtérillatosítás nyugtató és egyidejűleg élénkítő erejét!

  Az Aromastream Mini akkumulátorral működik, ideális útközben is. A mellékelt USB-kábel segítségével az akkumulátort könnyedén feltölthetjük. Ajánlott illatonként mindig külön illatpárnát használni Csak néhány csepp a csomagban található, vagy bármely Baldini illatkompozícióból elegendő. Részletek...

 3. TAOWELL Natura Mini Ultrahangos Párologtató Készülék

  TAOWELL Natura Mini Ultrahangos Párologtató Készülék

  A TaoWell Natura Mini egy dekoratív párologtató készülék, amely bármely lakás díszévé válik. Alsó része valódi fából készül, amelyet egy matt üvegbúra fed le. A készüléken hatféle színjáték állítható be a vöröses árnyalattól a kékig. Optimális max. 15 nm-es alapterületű szobák illatosítására. A mellékelt természetes Baldini "Érezd az örömöt!" illatkompozíció limeval, grapefruittal és naranccsal átmelegít és jókedvre derít. Részletek...
  21 250 Ft

 4. TAOWELL Ultraghangos Illatosító készülék YOGINI
  Új

  TAOWELL Ultraghangos Illatosító készülék YOGINI

  Letisztultság és inspiráció – ez a Taowell Yogini. A bevált Taowell-technológiával, fiatalos, friss designnal illatot és színt visz minden helyiségbe. Az ultrahangos párologtatás kíméletesen hidegen porlasztja az olajokat és finoman oszlatja szét a térben. Nyugtató és inspiráló fényjátékkal. A színek egyenként is kiválaszthatók vagy automatikusan váltakoznak, az ellazító zöld tónusoktól a titokzatos lilákig. Bármely helyiség attraktív kiegészítője, legyen az nappaliba, iroda, hálószoba vagy kisebb stúdió. 160 ml tartállyal, 25-30 m2-ig ajánljuk.

  Részletek...
  28 250 Ft

4 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács