Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

Buddha termékek

Buddha termékek

A nyugalom és az egyensúly illata benzoéval, szantállal, tonkával - ez a Buddha illatkeverék!

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. BALDINI Pálcikás Légtérillatosító "Buddha" 100 ml
  Akció

  BALDINI Pálcikás Légtérillatosító "Buddha" 100 ml

  Demeter minősítésű légtérillatosító 100 % természetes illóolajok és Demeter-alkohol keveréke dekoratív üvegflakonban, 5 bambuszpálcikával. A Baldini Buddha illatkompozícó gyengéd, kiegyensúlyozó illat benzoéval, szantállal és tonkával.

  Részletek...

  7 650 Ft

  6 503 Ft

 2. BALDINI Illatkompozíció - Buddha 5 ml
  Akció

  BALDINI Illatkompozíció - Buddha 5 ml

  100% természetes illatkompozício illóolajok és bio-alkohol keveréke.

  Sokak számára a higgadtság, nyugalom ismeretlen a mindennapokban. Stressz és rohanás határozza meg az életüket, így nehéz befelé figyelni, magunkra koncentrálni. A Buddha illatkompozíciót ezekre az élethelyzetekre találtuk ki. A 100 % illóolajok pl. benzoé, szantál, tonka nemcsak az ellazulásban segítenek például egy meditációnál, hanem a mindennapokban segítenek megtalálni a harmóniát és a belső egyensúlyt. Végy egy mély levegőt és máris élvezheted az illat kiegyensúlyozó hatását.

  Használható szobaillatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz.

  Részletek...

  3 350 Ft

  2 848 Ft

 3. BALDINI Illatosító szett Buddha
  Akció

  BALDINI Illatosító szett Buddha

  A szett tartalma egy Buddha formájú illatkő és 5 ml nyugalmat árasztó, pihentető, 100%-ig természetes Baldini „Buddha“ illatkompozíció, aromás szantállal, egzotikus tonkával és benzoéval.

  A meditálás és szellemi elmélyülés illata, segít a jelenben maradni. Adagolás: Cseppentsen 2-5 csepp illatkompozíciót aromapárologtató iilatkőre a jótékony illataura kibontakozásához.

  Részletek...

  5 450 Ft

  4 633 Ft

 4. Baldini Légtérillatosító Spray "Buddha" 50 ml
  Akció

  Baldini Légtérillatosító Spray "Buddha" 50 ml

  A nyugalom és az egyensúly illata benzoéval, szantállal, tonkával légtérillatosítóspray formában. 100%-ig természetes illóolajok és Demeter-alkohol keveréke üvegflakonban pumpás adagolóval.

  A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat.

  Részletek...

  3 750 Ft

  3 188 Ft

 5. Baldini Roll-On Buddha 10 ml
  Akció

  Baldini Roll-On Buddha 10 ml

  Praktikus roll-on, ha nyugalomra, kiegyensúlyozottságra vágysz - benzoéval, szantállal, tonkával. Egyszerűen csak gördítsd végig a csuklódon, halántékodon, tarkódon, szippantsd be a megnyugtató illatot és élvezd a hatását. Bárhova magaddal viheted, táskádban vagy akár a zsebedben.

  Részletek...

  3 750 Ft

  3 188 Ft

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács