Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

BIO Pálcikás Légtérillatosítók

BIO Pálcikás Légtérillatosítók

Akár élénkítő, akár frissítő, vagy nyugtató, az illatok hatással vannak hangulatunkra, közérzetünkre. „Érezd!” sorozatunk Demeter-minősítésű bambuszpálcikás légtérillatosítói között minden alkalomra, hangulatra megtaláljuk a megfelelő illatot.Például az „Érezd a nyugalmat!” illat levendulával és naranccsal stresszes, rohanós időszakokban segít lelassulni, megnyugodni. Az „Érezd az erőt!” limeal és indiai citromfűvel új energiát ad kihívásokkal teli helyzetekben. Az „Érezd az erdő illatát! cirbolyafenyővel, ciprussal és pálmarózsával erdei vagy strandséták tisztaságát, frissességét hozza be a négy fal közé. Különleges hangulatot varázsolhatunk a nagyváros dinamikus, lüktető atmoszféráját idéző „Berlin” fantázianévre hallgató illattal, valamint az „Érezd a boldogságot!” illattal, amely a klementin, a gyömbér és a szantál élénkítő-meleg illatával boldog és harmonikus órákról gondoskodik.

2 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml
  Új

  BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml

  100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, dekoratív üvegflakonban, 5 db bambuszpálcikával. A Baldini Yoga illat egy természetes friss, inspiráló és ellazító kompozíció grapefruittal, pacsulival és szantállal.

  Részletek...
 2. BALDINI Pálcikás Légtérillatosító "Érezd a boldogságot!" 100 ml

  BALDINI Pálcikás Légtérillatosító "Érezd a boldogságot!" 100 ml

  Egy napsütéses nap, egy kedves érintés, közös öröm: a legnagyobb boldogság láthatatlan. Ha üvegbe lehetne tölteni, olyan illata lenne, mint az "Érezd a boldogságot!" illatkompozíciónak. Ez az illat a mandarin gyümölcsös melegségét ötvözi a gyömbér egzotikus fűszerességével és a szantál meleg édességével. Az eredmény: inspiráló, ellazító és kiegyensúlyozó illatjegyek tökéletes harmóniája. Ajándék saját magunknak és mindenki másnak, akinek egy csepp boldogságra van szüksége. Részletek...
  7 650 Ft

  Nincs készleten

2 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács