Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

BIO Légtérillatosító sprayk

BIO Légtérillatosító sprayk

Demeter és BIO minősítésű, 100%-os tisztaságú éterikus olajok és demeter-alkohol keverékéből készült bevált aromaterápiás összetételű illatkompozíciók, hajtógáz nélküli spray kiszerelésben, zárt terek átmeneti illatosítására. Vegye magát körül otthon, munkahelyén vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát a bevált aromaterápiás receptúrák alapján kialakított illataura.

1-10-ig Össz.: 22

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. BALDINI Légtérillatosító Spray "Érezd a nyugalmat!" 50 ml

  BALDINI Légtérillatosító Spray "Érezd a nyugalmat!" 50 ml

  A fűben fekszem. A csak gyengéden mozgó meleg nyári levegő a dombok lila virágtengeréből levendula illatát hozza le a völgybe, amely feltöltődik a virágzó narancsfák illatával és azonnal mélyen ellazít. De van ott még egy illat, az érett vaníliáé. Ez még valóság vagy már álmodom? Már csak távolról hallom a madarak csivitelését és patak csobogását.

  A Baldini „Érezd a nyugalmat!” egy ellazító, nyugtató illatkompozíció levendulával, naranccsal és benzoéval. A virágos-friss illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét. Javasolt ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz és a nyugodt, pihentető alvás elősegítéséhez.

  Részletek...
 2. TAOASIS Cirbolyafenyő Párnaillatosító spray 50 ml

  TAOASIS Cirbolyafenyő Párnaillatosító spray 50 ml

  100 % természetes tiszta bio-cirbolyafenyő (pinus cembra) illóolaj és bio-alkohol keveréke. A Pinus Cembra értékes eszenciája nyugalmat és erőt ad. Friss, fás illata segít a nyugodt alvásban és új energiával tölt fel, valamint tisztítja a levegőt is. Segítségével kipihenten kezdődhet minden nap.

  Néhány fújás elegendő a párnára, a levegőbe vagy egy kendőre.

  Részletek...
 3. TAOASIS Légtérillatosító Spray Citruskert 50 ml

  TAOASIS Légtérillatosító Spray Citruskert 50 ml

  Frissítő légtérillatosító spray 100 % természetes illóolajok és bio-alkohol keveréke, bergamottal, naranccsal és grapefruittal. Vegye körbe magát természetes illóolajok tisztaságával és erejével. Ez a természetes illat illatok oázisává varázsolja otthonát. Hajtógáz nélkül, tiszta levegővel működik. Nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat és tartósítószert. Használat előtt felrázandó! Részletek...
 4. TAOASIS Légtérillatosító Spray Levendula 50 ml

  TAOASIS Légtérillatosító Spray Levendula 50 ml

  A lazítás és a nyugalom illata légtérillatosító spray formában is. 100%-ig természetes levendula illóolaj és bio-alkohol keveréke. Az aromaterápia klasszikusa. Megnyugtat és harmonizál. Valódi fajtatiszta Lavandula angustifolia olajjal. Tiszta levegővel – hajtógáz nélkül! Ideális utazáshoz. Részletek...

  4 550 Ft

  Nincs készleten

 5. BALDINI Légtérillatosító spray "Halleluja" 50 ml

  BALDINI Légtérillatosító spray "Halleluja" 50 ml

  Természetes illóolajok keverékének varázslatos vonzereje tonkával, grapefruittal és szantállal. Meleg, vonzó, harmonizáló illat, amely szárnyakat ad az érzéseknek. Tiszta levegővel – hajtógáz nélkül! Ideális utazáshoz. Részletek...

 6. BALDINI Légtérillatosító Spray "Érezd a harmóniát!" 50 ml

  BALDINI Légtérillatosító Spray "Érezd a harmóniát!" 50 ml

  A Baldini „Érezd a HARMÓNIÁT!” egy ellazító, nyugtató illatkompozíció vaníliával, szantállal és tonkával. A balzsamos, meleg illat segít megnyugodni és megtalálni a belső békét. Javasolt ellazuláshoz, kikapcsolódáshoz. Részletek...
 7. BALDINI Légtérillatosító Spray YOGA 50 ml

  BALDINI Légtérillatosító Spray YOGA 50 ml

  Ez a légtérillatosító spray inspiráló atmoszférát teremt nemcsak jógaórákon. Grapefruittal, pacsulival és szantállal.

  Demeter-légtérillatosító spray 100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, üvegflakonban, pumpás adagolóval.

  Részletek...
 8. Baldini Happy Christmas Légtérillatosító Spray 50 ml
  Akció

  Baldini Happy Christmas Légtérillatosító Spray 50 ml

  A meghitt ünnepi napok illata légtérillatosító spray formájában, naranccsal és ezüstfenyővel. 100%-ig ˆ természetes illóolajok és Demeter-alkohol keveréke üvegflakonban pumpás adagolóval.

  A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat.

  Részletek...

  3 750 Ft

  3 375 Ft

 9. Baldini Légtérillatosító Spray "Buddha" 50 ml
  Új

  Baldini Légtérillatosító Spray "Buddha" 50 ml

  A nyugalom és az egyensúly illata benzoéval, szantállal, tonkával légtérillatosítóspray formában. 100%-ig természetes illóolajok és Demeter-alkohol keveréke üvegflakonban pumpás adagolóval.

  A Baldini bio-légtérillatosító sprayk értékes 100 %-os tisztaságú bio-illóolajokból és demeter minősítésű alkoholból készülnek. Vegye magát körül otthon vagy akár egy hotelszobában kellemes illataurával. 1-2 fújás elég is ahhoz, hogy betöltse a szobát az illat.

  Részletek...
 10. TAOASIS Légtérillatosító Spray "Antistressz" 50 ml
  Új

  TAOASIS Légtérillatosító Spray "Antistressz" 50 ml

  A megbízható segítség, ha több higgadtságra van szükséged stresszes helyzetekben. A szantál, levendula, mandarin kombináció gondoskodik a nyugodt légkörről. Néhány fújás és a jótékony illataura máris kifejti hatását. Ideális útközben, utazásokra. Dekoratív üvegflakon, pumpás adagolóval.

  Részletek...

1-10-ig Össz.: 22

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3