Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

BIO Illóolajok

BIO Illóolajok

"Az illóolajok, több mint aromaanyagok légtereink illatosítására. Az emberiség azon manifesztálódott álma, hogy befogja a természet illatait. A befogott illatok, virágokból, növényekből, gyökerekből talán kódolt üzenetek, amelyekkel a természet vissza akarja vezetni az embert gyökereihez. Amennyiben ez így van, úgy az aromaterápia a jövő gyógyító kommunikációs eszköze lenne, amelynek segítségével a természet és az ember újra egymásra találhatna.” Axel Meyer

1-10-ig Össz.: 61

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. TAOASIS Kakukkfű illóolaj vörös (thymol) BIO 5 ml

  TAOASIS Kakukkfű illóolaj vörös (thymol) BIO 5 ml

  A vörös kakukkfű egy rendkívül erőteljes aromájú növény, illóolajának kb. 40%-át a thymol nevű vegyület adja. A thymol egy természetes antiszeptikus vegyület, amelynek hatékonysága messze meghaladja a szintetikus fertőtlenítőszerekét is. A thymol antiszeptikus hatása olyan erős, hogy még ezerszeres higításban is a staphylococcusoknak esélyük sincs a túlélésre. Ezért a kakukkfű egy kiváló természetes kiegészítő szer a légutakat érintő olyan megbetegedések esetén, mint a pertussis, pneumonia és asztma. Görcsoldó, köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentő és nyákoldó hatása nagyon erőteljes. Ezen felül alkalmazzák betegségmegelőzésre és a szervezet saját védekezőrendszerének erősítésére is. Friss, fűszeres illata révén illóolajának általános erősítő hatása van a koncentrációra, így segíti a szellemi munkavégzést, kedvezően befolyásolja az erőtlen, fáradt lelkiállapotot, erősíti az akaratot, de nem tesz erőszakossá, önzővé, hatása mások iránti megértéssel, szeretettel párosul. Részletek...
 2. TAOASIS Lucfenyő illóolaj 5ml

  TAOASIS Lucfenyő illóolaj 5ml

  Lucfenyő (Picea abies)

  NÖVÉNY Hazája Észak- és Közép-Európa; leginkább az Alpok és a Kárpátok 800 és 1800 méter közötti területein alkot zárt erdőségeket. Az eurázsiai tajga három meghatározó fafajának egyike. Nálunk az Alpok nyúlványain őshonosnak tartják. Elérheti az 50 méter magasságot, törzsének átmérője a 2 métert. Törzse egyenes, koronája többnyire sűrű, kúp alakú. Ágai örvökben, vízszintesen állnak, a végükön a hajtások idővel mindinkább lecsüngenek. A szabadon, nem csoportosan élő egyedek alsó ágai a földig is leérhetnek, és nem ritkán le is gyökereznek. A sűrű erdőkben az alsó ágak fokozatosan elszáradnak és a törzs felkopaszodik. Részletek...
 3. TAOASIS Levendula illóolaj Bulgár BIO 10 ml

  TAOASIS Levendula illóolaj Bolgár BIO 10 ml

  Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia) Származási hely: Bulgária

  A levendula felhasználása rendkívül változatos. Légzési nehézség, idegesség, izgalom és álmatlanság, nyugtató és ellazító. Néhány csepp az illatmécsesbe, vagy illatpárnán segít könnyebben elaludni. Kiegyensúlyozó hatású, stresszhelyzetben megnyugtat, de melankólia esetén és fájdalmakkal terhelt életszakaszokban, Részletek...

 4. TAOASIS Ánizs illóolaj Bio 10 ml

  TAOASIS Csillagánizs illóolaj Bio 5 ml

  Ánizs illóolaj (Illicium verum)

  Származási hely: Vietnám

  100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj ellenőrzött bio termesztésből. Felhasználható légtér illatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz.

  Ne kerüljön szembe, hígítatlanul ne érintkezzen bőrrel és nyálkahártyákkal! Gyermek kezétől távol tartandó!

  Tipp: Légtér illatosításhoz cseppentsen 2-3 csepp illóolajat aromalámpába, vagy masszázsolaj készítéséhez 8-10 csepp illóolajat 50 ml mandulaolajhoz

  Részletek...
 5. TAOASIS Borsmenta illóolaj BIO

  TAOASIS Borsmenta illóolaj BIO 10ml

  származás: India

  NÖVÉNY A borsmenta évelő rizómával rendelkező növény, amely minden évben kb. 80 cm magas, tetragonális szárat hajt. Levelei elnyújtottak, élesek és szélük fogazott, és akárcsak a szár, halványzöldes-vöröses vagy akár lila színűek. Virágai rózsaszíntől a liláig terjedő színűek lehetnek, megnyúlt lándzsahegy alakúak. A borsmenta az egyik legismertebb gyógynövény, melyet már hosszú idők óta termesztenek Japántól és Kínától Európán át egészen Észak-Amerikáig.

  KARAKTER Frissítő, fertőtlenítő, görcsoldó

  Részletek...
 6. TAOASIS Vetiver illóolaj BIO 5ml

  TAOASIS Vetiver illóolaj BIO 5ml

  Vetiver illóolaj (Vetiveria zizanoides) Származási hely: Sri Lanka 100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj ellenőrzött bio-termesztésből.

  Felhasználható légtér illatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz. Ne kerüljön szembe, hígítatlanul ne érintkezzen bőrrel és nyálkahártyákkal! Gyermek kezétől távol tartandó! Tipp: Légtér illatosításhoz cseppentsen 2-3 csepp illóolajat aromalámpába, vagy masszázsolaj készítéséhez adagoljon 8-10 csepp illóolajat 50 ml mandulaolajhoz.

  Részletek...
 7. TAOASIS Ravensara illóolaj BIO 5ml

  TAOASIS Ravensara illóolaj BIO 5ml

  Ravensara illóolaj (Cinnamomum camphora) Származási hely: Madagaszkár 100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj ellenőrzött bio-termesztésből.

  Csodálatosan enyhe, gyengéd illatú olaj kivételes tulajdonságokkal a meghűléses időszakokban. Antibakteriális és erős antivirális hatású, ami különösen vírusos, influenzás típusú betegségek időszakában válik fontossá. Akárcsak a teafaolaj, a ravensara is alkalmazható fertőzések megelőzésére a légtérben történő párologtatás révén, habár az illata sokkal enyhébb, gyengédebb a teafáénál, ezért elsősorban érzékeny személyek, idősek és gyerekek számára ajánlott. Ezen felül az illóolajának antivirális hatása van a bőrön is, ezért is alkalmazható nagy higításban bőrfertőtlenítésre. Ez a kivételes bőrápolási sajátossága adja az egyik legfontosabb szerepét.
  A növény elnevezése körül némi zavar keletkezett, mivel a madagaszkári nyelvben a „ravintsara” szó „jó levelet” jelent, és ezt használták a madagaszkáriak ravensarára és több más növényre is. Közmegegyezés alapján a Ravensara és Ravintsara elnevezés egyaránt használható a Cinnamomum camphora olajra.

  Részletek...
 8. TAOASIS Majoranna illóolaj BIO 5ml

  TAOASIS Majoranna illóolaj BIO 5ml

  Majoranna illóolaj (Origanum majorana) Származási hely: Egyiptom

  100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj ellenőrzött bio-termesztésből.

  Felhasználható légtér illatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz.

  Részletek...
 9. TAOASIS Koriander illóolaj BIO 5ml

  TAOASIS Koriander illóolaj BIO 5ml

  Koriander illóolaj (Coriandrum sativum) Származási hely: Németország 100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj ellenőrzött bio-termesztésből.

  Felhasználható légtér illatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz. Részletek...

 10. TAOASIS Kakukkfű illóolaj fehér Bio 5 ml

  TAOASIS Kakukkfű illóolaj fehér (linalool) Bio 5 ml

  Kakukkfű illóolaj (Thymus vulgaris ct., Linalool)

  A kakukkfű egy rendkívül erőteljes aromájú növény, illóolajának kb. 40%-át a thymol nevű vegyület adja. A thymol egy természetes antiszeptikus vegyület, amelynek hatékonysága messze meghaladja a szintetikus fertőtlenítőszerekét is. A thymol antiszeptikus hatása olyan erős, hogy még ezerszeres higításban is a staphylococcusoknak esélyük sincs a túlélésre. Ezért a kakukkfű egy kiváló természetes kiegészítő szer a légutakat érintő olyan megbetegedések esetén, mint a pertussis, pneumonia és asztma. Görcsoldó, gyulladáscsökkentő és nyákoldó hatása nagyon erőteljes a légtérben. Ezen felül alkalmazzák betegségmegelőzésre és a szervezet saját védekezőrendszerének erősítésére. Friss, fűszeres illata révén illóolajának általános erősítő hatása van a koncentrációra, így segíti a szellemi munkavégzést.

  Részletek...

1-10-ig Össz.: 61

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5