Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

YOGA termékcsalád

YOGA termékcsalád

Végre megérkezett az új Baldini Yoga termékcsalád! Ezekben a kihívásokkal és feszültséggel teli időkben mindannyiunknak szüksége van arra, hogy ki tudjon kapcsolni, el tudja engedni egy kicsit magát és a problémákat, ugyanakkor tisztán és józanul tudjon gondolkodni. Ebben segít inspiráló Yoga illatkompozíciónk, mely a Yoga termékcsalád valamennyi tagjának illatát adja. Fő összetevői a grapefruit, a pacsuli, a szantálfa és a benzoé. A grapefruit frissítő hatása segíti az éberséget és motivál. A pacsuli és a benzoé harmonizáló és kiegyensúlyozó illata rugalmasságot és puhaságot ad. A szantál jellegzetes aromája gyengéden földel, segít megtalálni a középpontukat és egyensúlyban tart. Mindezekre motivációra, rugalmasságra, egyensúlyra szükségünk van az ászánák gyakorlásához és a mindennapi életben is. Ebben segít és támogat ez a harmonikus illatkompozíció, de mégsem csak jóga rajongóknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki nyugalomra, frissességre és egyensúlyra vágyik.

6 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. BALDINI Illatkompozíció - Jóga 10 ml

  BALDINI Illatkompozíció YOGA 10 ml

  100% természetes illatkompozício illóolajok és bio-alkohol keveréke.

  A Baldini „Jóga" illatkompozíciója rendezi a gondolatokat és inspiráló hatású, grapefruittal, pacsulival és szantállal.

  Használható szobaillatosításhoz és aromakozmetikai alkalmazásokhoz. Adagolás: Cseppentsen 2-5 csepp illatkompozíciót aromapárologtató kőre vagy berendezésre a jótékony illataura kibontakozásához. Aromakozmetikai használat esetén pl. cseppentsen 8-10 csepp illatkeveréket 50 ml édesmandula olajhoz egy frissítő, energetizáló és egyben ellazító masszázsolaj előállításához.

  Részletek...
 2. BALDINI Illatosító szett "Jóga"

  BALDINI Illatosító szett YOGA

  A csomag tartalma 10 ml Baldini "Jóga" illlatkeverék 100 % természetes tiszta illóolajokból és egy fehér, bükkfából készült illatváza a szabadalmaztatott fagolyóval, melyet a üvegcsébe helyezve a illat magától árad szét a térben.

  A Baldini "Yoga" illatkeverék grapefruittal, zsályával, pacsulival és szantállal, a tiszta gondolatok és frissesség illata.

  Részletek...
 3. BALDINI Roll-on YOGA 10 ml

  BALDINI Roll-on YOGA 10 ml

  Roll-on grapefruittal, pacsulival és szantállal. Letisztultság és inspiráció. Egyszerűen kenje a tarkóra, csuklókra és a halántékokra és élvezze az aromák gyengéd erejét.

  Részletek...
 4. BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml

  BALDINI Pálcikás Légtérillatosító YOGA 100 ml

  100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, dekoratív üvegflakonban, 5 db bambuszpálcikával. A Baldini Yoga illat egy természetes friss, inspiráló és ellazító kompozíció grapefruittal, pacsulival és szantállal.

  Részletek...
 5. BALDINI Légtérillatosító Spray YOGA 50 ml

  BALDINI Légtérillatosító Spray YOGA 50 ml

  Ez a légtérillatosító spray inspiráló atmoszférát teremt nemcsak jógaórákon. Grapefruittal, pacsulival és szantállal.

  Demeter-légtérillatosító spray 100 % természetes illóolajok és demeter-alkohol keveréke, üvegflakonban, pumpás adagolóval.

  Részletek...
 6. TAOWELL Ultraghangos Illatosító készülék YOGINI

  TAOWELL Ultraghangos Illatosító készülék YOGINI

  Letisztultság és inspiráció – ez a Taowell Yogini. A bevált Taowell-technológiával, fiatalos, friss designnal illatot és színt visz minden helyiségbe. Az ultrahangos párologtatás kíméletesen hidegen porlasztja az olajokat és finoman oszlatja szét a térben. Nyugtató és inspiráló fényjátékkal. A színek egyenként is kiválaszthatók vagy automatikusan váltakoznak, az ellazító zöld tónusoktól a titokzatos lilákig. Bármely helyiség attraktív kiegészítője, legyen az nappaliba, iroda, hálószoba vagy kisebb stúdió. 160 ml tartállyal, 25-30 m2-ig ajánljuk.

  Részletek...
  28 250 Ft

6 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács