Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

Aromaterápiás Roll-onok

Aromaterápiás Roll-onok

Aromaterápiás gyors segítség a mindennapokra! Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura.

7 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. TAOASIS Jó alvást! Roll-On

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-On "Jó alvást!" 10 ml

  Lazításhoz és elalváshoz narancs, benzoe, vanília és levendula illóolajokkal.

  Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura és segít megnyugodni.

  Részletek...
 2. TAOASIS Megfázás roll-on 10 ml

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-On "Megfázásra!" 10 ml

  Eukalyptus radiataval és gyermekek, érzékeny felnőttek által is jól tolerálható gyengédebb kakukkfűvel készült illatkompozíciót tartalmazó Roll-On. Kenjük az illatkeveréket a csuklókra, nyakra vagy a halántékra és máris kibontakozik a jótékony illataura.

  Az orrod bedugult, a fejed fáj, a hörgőid irritáltak: amikor beköszönt a megfázásos időszak a természetes jótékony illatok csodát tehetnek. Illóolajok gyógyfüvekbőlés gyógynövényekből felfrissítik és megnyugtatják náthás orrot, gyengéden körbevesznek jótékony illatukkal.

  Részletek...
 3. TAOASIS Roll-on "Jó tanulást" 10 ml

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-on "Jó tanulást" 10 ml

  Frissítő, élénkítő és segíti a koncentrációt, főleg iskolás gyermekek számára. 100 % természetes illóolajok és értékes bázisolajok keveréke.

  Kenjük a halántékokra, tarkóra, köldök-csakrára vagy a talpakra.

  A világ legnagyobb, tudományosan is támogatott aromaterápiás vizsgálatában a "Dufte Schule" projektben közel ezer diákon tesztelték 2005 és 2010 között a több éves kutatómunkával kialakított "Jó tanulást!" illatkeveréket. Részletek...

 4. TAOASIS Roll-On Fejfájásra 10 ml

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-On "Fejfájásra" 10 ml

  Sok esetben gyors és hatékony segítség! Borsmentával és más értékes olajokkal. Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura. Részletek...

 5. TAOASIS Roll-On SOS 10 ml

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-On "SOS" 10 ml

  Sok esetben gyors és hatékony segítség! Citrom, grapefruit és lime illóolajokkal. Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura. Részletek...

 6. TAOASIS Roll-On Levendula 10 ml

  TAOASIS Aromaterápiás Roll-On Levendula 10 ml

  Lazításhoz és elalváshoz Demeter-minőségű, német detmoldi német levendula illóolajjal. Egyszerűen kenjük a halántékokra, csuklókra vagy a tarkóra, azonnal kibontakozik a jótékony illataura és segít megnyugodni. Részletek...

 7. BALDINI Roll-on YOGA 10 ml
  Új

  BALDINI Roll-on YOGA 10 ml

  Roll-on grapefruittal, pacsulival és szantállal. Letisztultság és inspiráció. Egyszerűen kenje a tarkóra, csuklókra és a halántékokra és élvezze az aromák gyengéd erejét.

  Részletek...

7 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács