Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

Rügyelixírek

1-10-ig Össz.: 11

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. nyír

  Rügyelixír Nyírfa 20 ml

  Gyógyító erői: A nyír a megújulást, megelevenedést, a dolgok áramlásba, mozgásba hozásának képességét adja át nekünk. A gyors nedvkeringés serkenti az anyagcserét, a salakanyagok gyorsabb kijutását a szervezetből. Ha valami torlódás keletkezik bennünk, akár testi, akár lelki értelemben, a nyír segít ezt mozgásba hozni bennünk és gyorsan kijuttatni a szervezetből.

  Részletek...
 2. vadgesztenye

  Rügyelixír Vadgesztenye 20 ml

  A vadgesztenye kiváló segítséget nyújt ereinknek, a hajszálereknek, azok falát erősíti meg. Általános értelemben a pangásos folyamatok ellen hat, tágulatoknál formáló és erősítő. Aranyérnél és visszértágulatoknál is hatékony lehet, továbbá az alsó végtagok érfalain megjelenő meszes felrakódások esetén segít. A medence területén kialakult problémáknál a gyógyulást nagymértékben elősegítheti, így a prosztata gyulladásainál, illetve a méh vérzékenysége esetén. Régen harcosaink is használták, mert az állóképességet és a végtelen kitartást fokozza. Részletek...
 3. hars

  Rügyelixír Hárs 20 ml

  A szorongásainkat, félelmeinket, nyugtalanságot, és ebből a kiegyensúlyozatlan állapotból adódó problémákat oldja bennünk. A hárs nyugalmat, harmóniát és méltóságot áraszt magából, ezt a tulajdonságát adja át nekünk, békés alvást, könnyű légzést, pihenést hozva. Segítségével mérséklődik az aggódás, zaklatottság, az állandóan gyötrő gondolatok.

  Segítséget nyújt:

  • nyugtalan alvásnál
  • alvászavarok esetén, elalvási nehézségeknél
  • álmatlanságnál
  • Részletek...
 4. bodza

  Rügyelixír Galagonya 20 ml

  Régóta az egyik legerősebb szívet gyógyító, keringést karbantartó növényként tartják számon. Igazi egyensúlyt teremtő növény a galagonya. Legintenzívebben két létfontosságú szervünkre hat: az agyra és a szívre, ezek összehangoltságát támogatja. A szív és az agy…az érzés és a gondolkodás…előfordul, hogy nem értenek egyet, és ez szinte széthúz bennünket. A galagonya létrehoz bennünk egy egyensúlyállapotot, így segít a szélsőségek kiegyensúlyozásában. A hosszú élet szimbóluma.

  • Szív: Javítja a szív teljesítményét, sejtregeneráló hatásánál fogva növeli a szívizom erejét. Szabályozza a vér nyomását: mind a túl magas, mind a túl alacsony vérnyomásnál segít. A szívizom erejének növelésével az alacsonyabb vérnyomást megemeli, az erek feszültségéből származó magas vérnyomást csökkenti. Kiegyenlítő hatása van!
  • Agy: Itt is megfigyelhető az egyensúlyteremtő képessége. Az idegrendszeri túlfeszítettség következtében kialakuló szorongásos állapotokat oldja, nyugtat, másrészt ha fáradtak, kimerültek vagyunk, akkor frissít.
  • Részletek...
 5. bodza

  Rügyelixír Bodza 20 ml

  A szó szoros értelmében a gyógyulás fája, a fejlődés és a tett doktorának tartják. Tavasszal az elsőként rügyet hozó növények egyike, a kis rügyek szinte azonnal ki is pattannak, megnyílnak. Nagyon gyorsan növekszik, fejlődik. Egész lénye az életet hirdeti. Ha tőben kivágjuk, ő akkor is újra kihajt, gyökerei szinte bárhol képesek életben tartani. Rendkívüli életben maradó, megújuló, regeneráló erőt hordoz, és ezt a mindent túlélő képességet adja át nekünk. Derűt, melegséget sugárzó növény. Vért tisztító, vért képző hatású, a belső nemi szerveket is tisztítja, fiatalítja. Húgyúti problémáknál, gyulladásoknál, láz esetén hatékony lehet. Az összes légzőszervet erősíti. Meghűlés, torokfájás, köhögés, krákogás esetén hasznos. Fogyasztó, és elősegíti a szervezet energiatartalékainak fokozását. Nehéz élethelyzetekben, amikor válaszút előtt állunk vagy komoly döntéseket kell hoznunk, a bodza irányt mutató, vidám lénye segít. Részletek...
 6. alma

  Rügyelixír Alma 20 ml

  Javítja az agy oxigénellátását, az idegek közlésképességét és segíti az elmét. Javallott az agy fáradtságánál, emlékezetcsökkenésnél, zavaroknál, koncentrációs nehézségeknél. A máj, az emésztőszervek és a kiválasztás renyheségén segít, hatása révén hozzájárulhat a túlsúly rendbetételéhez, a vér koleszterinszintjének természetes csökkentéséhez, a nem gyulladásos ízületi bántalmak feloldásához. Harmonikus, kiegyensúlyozó, tisztító hatású az alma. Általánosan támogatja erőink felébresztését, a gondolkodás, érzés és az akarat szintjén is. Segít megszabadulni a rossz beidegződésektől, rossz szokásoktól, (pl.: dohányzás). A szervezet méregtelenítő működésének fokozásával oldja a bennünk lévő nyugtalanságot, feszültségeket, szorongást. Erősítheti a vesét, segítséget nyújthat a potenciagondok és nemi hidegség esetén is. Emeli a libidót.

  Részletek...
 7. zsurló

  Rügyelixír Zsurló 20 ml

  Valóságos ásványi anyag feltöltődés a szervezet számára. Igen magas arányban van benne jelen a kvarc, mégpedig szerves kolloid formában. A kvarckristály fényhordozó ereje a fejlődés alapja. De még mielőtt nagy értékű és élő ásványi anyagait átadná, rendezi a fizikai test működését. Intenzív fény-hordozó, a Nap ereje koncentráltan jelenik meg benne. Elsősorban a megmerevítő és a sötétbe húzó folyamatok ellen hat. Gyógyító kvarckristályai szinte kisúrolják a szervezetet a különféle elváltozásokból. Segít rajtunk, ha ereink elmeszesedtek, vagy hajlamunk van rá. Részletek...
 8. kokeny

  Rügyelixír Kökény 20 ml

  Virágait még a tél nevelte, a kökény csendben, kitartó titokban és lassan érik. Jelbeszéde azt láttatja, hogy hatalmas életerő lakik benne. Ez a tudatosan féken tartott őserő olyan mélyről érkezik, ahonnan a sejtek anyagcsere folyamatai vannak felügyelet alatt. Segítik az életnedvek fakadását és áradását, támogatva a téli időszakban próbára tett szervezetünket. Komoly segítséget jelent a betegségek utáni lábadozás időszakában, és minden olyan állapotnál, amikor a felépítő erőkre van szükség. A túlzott konyhasó (nátrium-klorid) lerakódásokat kivezeti a szervezetből, így az ebből származó testi-lelki merevséget is oldja. A belső szerveket mintegy védőburokkal veszi körül, azok összehangolt működéséhez nagyban hozzájárul. A szó szoros értelmében összeszedettséget ad nekünk. A kitartás, a nyugalom, a harmónia és a belső béke megvalósításának mestere. Így serkent és nyugtat egyszerre minden olyan állapotban, amikor életuntak, idegileg kimerültek vagyunk, kétségek közt gyötrődünk. Sokat segíthet azoknak, akik rosszul, vagy nem tudják megvédeni magukat, akik viselkedésformák vagy egy másik ember mögé bújnak, akik könnyen sebezhetőek és érzékenyek.

  Részletek...
 9. ribizli

  Rügyelixír Feketeribizli 20 ml

  Gyógyító erői: A nyír a megújulást, megelevenedést, a dolgok áramlásba, mozgásba hozásának képességét adja át nekünk. A gyors nedvkeringés serkenti az anyagcserét, a salakanyagok gyorsabb kijutását a szervezetből. Ha valami torlódás keletkezik bennünk, akár testi, akár lelki értelemben, a nyír segít ezt mozgásba hozni bennünk és gyorsan kijuttatni a szervezetből.

  Részletek...
 10. csipke

  Rügyelixír Csipkerózsa 20 ml

  Az összes légzőszervi betegségnél segítségül hívhatjuk. Az állandóan beteg, immunrendszerükben sérült gyermekek megmentője (természetesen csak ha a táplálék minőségén is változtatunk) ! Támogatja a gyermekek harmonikus iskolába illeszkedését és fejlődését. Feltölt vitaminokkal (A és C-vitamin, kvarc, csersav, és még számos nyomelem és ásványi anyag), így segít a kimerült, legyengült, fáradt szervezetet lendületbe hozni. A bőrfelület elváltozásainál: rozácea, ekcéma, furunkulus, herpesz esetén, és segít az egyéb gyulladásos elváltozásoknál. A csipkerózsa átmelegítő, összehozó erejű növény, a tisztaság és lelki melegség képviselője. Migrén, allergia, asztma, sápadt, fakó bőr, letargia -mind egy tőtől fakadó tünetek. Oldja a bennünk lévő, akár évtizedes feszültségeket.

  Részletek...

1-10-ig Össz.: 11

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

Oldal:
 1. 1
 2. 2