Az Ön bevásárlókosara üres.

NATURREIN Fénygyökér

NATURREIN Fénygyökér

3 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Naturrein Fénygyökér por 50 g

  Naturrein Fénygyökér por 50 g

  A fénygyökér-por napi fogyasztásra alkalmas és ajánlott. Javítható vele táplálékaink fényéter (prána) tartalma. Nem a mennyiség a döntő, hanem a rendszeres fogyasztás. Így négy személyre elegendő egy teáskanálnyit beletenni az ételbe.

  A fénygyökér jelentősége a táplálkozásban

  A Dioscorea batatas (kínaiul Shan Yao) „fénygyökér” néven ismert, és az antropozófiai mozgalomban, főleg a biodinamikus gazdálkodásban, egy ideje nagy érdeklődés övezi. Joggal, hiszen Dr. Rudolf Steiner a múlt század húszas éveiben nagy jelentőséget tulajdonított ennek a növénynek a táplálkozásban. Olyan növénynek tartotta, amely az emberiség és Föld fejlődését döntően befolyásolhatja, és a burgonya helyére léphet, mint alapélelmiszer.

  Részletek...
 2. Naturrein Fénygyökér Tengeri Só 150g

  Naturrein Fénygyökér Tengeri Só 150g

  Összetevők: tengeri só 93%, fénygyökér 5 % (Dioscorea batata, semleges ízű), halit-kristálysó 2 % A tengeri sóban lévő több mint 80 ásványi anyagot és nyomelemet az emberi szervezet rendkívül jól hasznosítja, mivel . A fénygyökér-tengeri só nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot, mint pl. csomósodásgátlót, jódot vagy ízfokozókat. A halit-kristálysó, a gyémánt a sók között, amely földdé vált fénynek nevezhető.

  Részletek...
 3. Naturrein Fénygyökér Só 150g

  Naturrein Fénygyökér Só 150g

  Összetevők: kősó 93 %, fénygyökér 5 % (Dioscorea batata, semleges ízű), halit-kristálysó 2 % Ez a kősó 84 ásványi anyagot tartalmaz, sejtszinten hasznosítható formában. Nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot, mint pl. csomósodásgátlót, jódot vagy ízfokozókat. A halit-kristálysó, a gyémánt a sók között, amely földdé vált fénynek nevezhető. A fénygyökér ellenőrzött biológiai termesztésből származik, kézzel szedett és kíméletesen került feldolgozásra.

   

  Részletek...

3 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács