Segíthetünk? +36/23 781-550, 06-30-986-3483, 06-70-776-0912

Az Ön bevásárlókosara üres.

BIOPARFÜM

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. BALDINI Bioparfüm Fleur de Mandarine

  BALDINI Bioparfüm Fleur de Mandarine 30 ml

  Gyümölcsös illatjegyek narancsból és piros mandarinból azonnali ellazulást és nyugalmat adnak, miközben a környezetet az ylang-ylang afrodiziáló hatása - teljesen észrevétlenül - elvarázsolja. Magabiztos viselőjének ez az illat magával ragadó aurát és mágikus vonzerőt kölcsönöz. Részletek...
  11 550 Ft

 2. BALDINI Bioparfüm Bois de Petit Grain

  BALDINI Bioparfüm Bois de Petit Grain 30 ml

  A bizsergető grapefruit és a fanyar gyümölcsös petitgrain frissítő citrusos akkordjai, az aleppo fenyő és a citromfa aromás hűsítő fás mediterrán illatjegyei adják e kompozíció titokzatos alapját melyet a narancsvirág édes illata ölel körbe. Frissítő, élénkítő illatélmény, melyben a fanyar, férfias jegyek dominálnak. Részletek...
  11 550 Ft

 3. MYTAO sieben Bioparfüm
  Akció

  MYTAO sieben Bioparfüm

  A világ első demeter parfümje!

  Fanyar, friss indiai citromfű gyengéden simul a keserű narancs és a zöld mandarin gyümölcsösen citrusos illatjegyeihez. A parfüm szívét az ellenállhatatlan édeskés narancsvirág adja, melyet a gyengéden átölelő nősziromgyökér és a balzsamos immortella hordoz, ez ad ennek az illatkompozíciónak kifejezőerőt és magabiztosságot.

  Részletek...

  9 850 Ft

  7 590 Ft

 4. MYTAO vier Bioparfüm

  MYTAO vier Bioparfüm

  A világ első demeter minősítésű parfümjei!

  Olyan zamatos füvek kivonatai, mint az élénkítő friss pálmarózsa találkozása a citrusos-gyümölcsös vérnaranccsal, melyet szinte észrevétlenül a rózsa, az ylang-ylang és a szantálfa akkordjai ölelnek körbe. Ki tudna ennek ellenálni?

  Részletek...
 5. MYTAO eins Bioparfüm
  Akció

  MYTAO eins Bioparfüm

  A világ első demeter minősítésű parfümjei!

  A lime és a citrom féktelen erejét és frissességét az aromás szantálfa és a balzsamos szuhar finomsága és puhasága fogja fel. Egyszerűen csak engedd el magad és minden megy magától!

  Részletek...

  7 350 Ft

  6 250 Ft

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács